Lite kort om mig

Mitt namn är Elsa Blom, född 28 januari 1996 och bor just nu i Borlänge, Dalarna men är född och uppväxt i lilla staden Kumla utanför Örebro. Intresset för grafisk design har alltid funnits där men det tog lång tid innan jag insåg att detta var något jag kunde välja som karriär. Innan var det tänkt att jag skulle jobba med brott och straff men insåg efter ett halvårs studier av detta att jag faktiskt kunde få ett jobb som innefattade min hobby.

 

Efter att ha läst tre år grafisk design på Högskolan Dalarna är det fotografi, bildhantering och layout som ligger mig närmast i hjärtat. Extra kul tycker jag det är när man lyckas låta bilden berätta en historia. Utöver detta har jag alltid tyckt det varit kul att skriva och med rörligt innehåll. Båda dessa intressen är något som jag vill lära mig mer om eftersom min utbildning inte har erbjudit någon större bit av detta.

 

Utöver mitt intresse för grafisk design gillar jag att umgås med mina nära och kära. Jag trivs allra bäst i ett roligt sällskap där det går att prata lättsamt och skratta. Unnar mig gärna en utekväll på restaurang och tackar aldrig nej till en sväng på dansgolvet. Tycker att baka är roligare än att faktiskt äta upp det och väljer nio av tio gånger en helt perfekt avokado!

Elsa Blom